miercuri, 13 mai 2009

REFERENDUM anti-cip in Elvetia. Romania ?!

Elvetienii au reusit sa stranga numarul necesar de semnaturi pentru organizarea unui REFERENDUM impotriva actelor de identitate cu cip – pasapoarte si buletine. Acesta se va desfasura in data de 17 mai 2009, avanad mesajul “NU documentelor de identitate biometrice”. “Campania pentru Libertate” ce are loc in Elvetia s-a bucurat de sprijinul mai multor oameni politici si organizatii civice, poporul elvetian fiind foarte bine informat asupra riscurilor ce vin o data cu acceptarea actelor biometrice.

Maine 14 mai, se va discuta aceasta lege si de catre comisiile Camerei Deputatilor, respectiv Comisia pentru Drepturile Omului si Comisia pentru Aparare, Externe, dupa ce ieri, 12 mai 2009, a fost adoptat amendamentul ce prevedea prelungirea valabiltatii actelor de identitate clasice pana la 12 luni.

Facem un apel la cei in masura de a bloca adoptarea acestor tipuri de acte, ce vor institui un nou sistem dictatorial, de data aceasta de nivel planetar, sa tina cont de toate dovezile ce argumenteaza aceste riscuri si sa urmeze exemplul Elvetiei.

Facem un apel si catre toti romanii, de a continua campania de strangere de sematuri pentru organizarea REFERENDUM-ului ANTI-CIP si in Romania. Noi avem motive mult mai serioase de a bloca introducerea acestor unelte ale diavolului in tara noastra.

Mai jos aveti cateva adrese folositoare :

Părintele nostru Justin Pârvu : Chemare la Referendum

TABELUL PENTRU REFERENDUM – Forma oficiala

NEIN AM 17 MAI 2009

BIOMETRIEZWANG NEIN

http://www.biometrische-ausweise.ch/

S-ar putea sa iti placa si...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...